Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این روزها گودبرداری های خطرناک ناشی از ساخت و سازهای غیراستاندارد بسیاری را به دردسر انداخته است.نمونه اش خانه ای در تهران است که تراژدی تلخی است و آوارگی ساکنانش را در پی داشته است! عجیب اینکه وعده وعید های مسئولان ذیربط و حتی دستور قضایی از سال 98 تاکنون اجرا نشده است و ساکنان این ساختمان با وجود دوندگی های بسیار و در دست داشتن دستور و حکم قضایی هنوز هیچ اقدامی رخ نداده است و مشخص نیست چرا با این همه دستور و مدرک و اسناد ساختمان خطرناک هنوز اقدام قانونی در پیچ و خم های عجیبی گرفتار شده است و مشخص نیست چه دلیلی باعث کم رنگ شدن و بی تاثیر بودن دستور دادستانی که بارها و بارها تاکیدی و اصراری بوده است شده و واقعا مردم باید به چه ارگانی تکیه کنند و واقعا بالاتر از دستور قضایی وجود دارد که مانع اجرای دستور دادستانی در حفظ امنیت مردم چه ساکنان و چه رهگذران می شود ؟!

به گزارش خبرنگار رکنا، فرو ریختن دیوارها براثر گودبرداری های غیراستاندارد، حالا خسارت های گاهی غیرقابل جبرانی را می تواند به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظارت بر گودبرداری ساخت و سازها بخشی از کیفیت ساختمان محسوب شده و برعهده مهندسین ناظر است. یکی از این گودبرداری های غیراستاندارد آپارتمانی 4 طبقه را در منطقه 2 تهران را شهره خاص و عام کرده است.

سرباز زدن شهرداری از حکم دادستانی

گودبرداری یک خانه به این آپارتمان خسارت های مالی بسیاری وارد کرده است. خسارت هایی که طبق اسنادی که یکی از مالکین این آپارتمان در دست دارد، حاکی از خطرناک بودن این ساختمان و احتمال ریزش آن داشته است. این آپارتمان در حال حاضر تخلیه شده و مالکان آن منتظرند تا طی دستور دادستانی، شهرداری این ساختمان را تخریب کند.

مالک این خانه در گفتگو با رکنا می گوید: خانه ما به دلیل گودبرداری ساختمان کناری تخریب شد. ما اقدام به شکایت کردیم چرا که خانه ما خطرناک شده بود. اگر با تخریب آن برای فردی در خیابان مشکلی ایجاد شود چه کسی پاسخگو خواهد بود؟ کارشناس دادگستری هم در گزارش خود اعلام کرده که این خانه باید تخریب شود. اما شهرداری به این موضوع تن نمی دهد. آن زمان که کشت پور، شهردار منطقه 2 بود با او به صورت ویدئوکنفرانسی صحبت کردیم و آقای شهردار گفت که دستور سرعت پرونده را صادر خواهد کرد. اما با وجود دو حکم دادستانی، خطرناک بودن ساختمان و حتی حضور مامور کلانتری در محل، شهرداری به این تخریب تن نداد و  مامور کلانتری چاره ای جز نوشتن صورتجلسه ای مبنی بر "سرباز زدن شهرداری از دستور دادستانی" نداشت.

مالک بر علیه شهرداری شکایت کرده است

شیخ، رئیس بازرسی منطقه 2 در گفتگو با خبرنگار رکنا، درباره تخریب این خانه گفت: با وجود آن که مهندس ناظر باید پاسخگوی این موضوع باشد و مالک خانه ای که گودبرداری کرده است، با دیدن خسارت این خانواده ها، کنار مالکان آن ایستادیم. قرار شد که شهرداری این خانه را طبق بند 14 ماده 55 قانون شهرداری ها تخریب کرده و آن را تحویل مالک دهد. اما مشکل اینجاست که مالک این ملک پس از دستور دادستانی دوباره از شهرداری شکایت کرده و در شکایت خود ادعا کرده که این تخریب به ما ضرر و زیان زده است و از شهرداری طلب خسارت کرده است. آذرماه دادگاه این ادعای مالک برگزار خواهد شد. منتظر حکم آن دادگاه هستیم و مستندات خود را به دادگاه ارائه خواهیم کرد.  بخش حقوقی شهرداری منطقه 2 در حال پیگیری این پرونده است و به دادگاه حکم گردن می نهد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا آپارتمان قانون دادگاه اخبار حوادث شهرداری خطرناک دادگاه دردسر ساختمان سهام عدالت قیمت خودرو کرونا قتل کرونا عکس فیلم اعدام تهران مهراد جم قیمت بازیگر سینما و تلویزیون مرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۲۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد

بر اساس برآورد‌های برنامه توسعه سازمان ملل، بازسازی واحد‌های مسکونی ویران شده غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد.

به گزارش ان‌بی‌سی، در بهترین حالتی که برای این نوار محاصره شده در نظر گرفته شده است، اگر جنگ غزه امروز هم متوقف شود و ۵ برابر گذشته مصالح ساختمانی وارد این منطقه شود، بازسازی تمام خانه‌های تخریب شده در بمباران و حملات زمینی رژیم صهیونیستی تا سال ۲۰۴۰ طول می‌کشد.

آخیم اشتاینر، مدیر برنامه توسعه سازمان ملل گفت: «هر روز بیشتری که این جنگ ادامه می‌یابد، هزینه‌های هنگفت و پیچیده‌ای را برای ساکنین آن و همه فلسطینی‌ها به همراه دارد».

 وی در ادامه گفت: «سطوح بی‌سابقه تلفات انسانی، تخریب سرمایه و افزایش شدید فقر سبب بحران توسعه می‌شود که نسل‌های آینده را به خطر خواهد انداخت». 

بر اساس گزارش جدید برنامه توسعه سازمان ملل، اگر جنگ ۹ ماه طول بکشد، فقر از ۳۸.۸ درصد که در پایان سال ۲۰۲۳ گزارش شده، به ۶۰.۷ درصد افزایش خواهد یافت. از سوی دیگر، بر اساس این گزارش، حداقل ۳۷۰ هزار واحد مسکونی در غزه آسیب دیده که ۷۹ هزار واحد آن «به طور کامل» تخریب شده است.

گفتنی است، نزدیک ۷ ماه بمباران مداوم غزه از خانه مردم انبوهی از سیمان و خاکستر را بر جای گذاشته است. گفته می‌شود پس از اتمام جنگ، بیش از یک میلیون نفر از جمعیت غزه خانه‌ای ندارند تا به آن بازگردند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • گودبرداری غیراصولی عامل زیرش ساختمان مسکونی در اهواز
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • ریزش ساختمان مسکونی در اهواز در پی گودبرداری غیراصولی
  • رنگارنگ‌ترین محله‌های شهری جهان
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)